butikslokaler-stockholm.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik att hyra i Kungsholmen

Modellfoto

Butikslokal att hyra på Kungsholmen

Om lokalen

Här finns mjlighet till både fikaförsäljning, takeaway, lunch- och middagsservering samt även till att bli leverantör till husets konferenslokal!

Lokalen är belägen i bv i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen har en egen utgång mot en bra yta för uppställning av bord och stolar för att skapa en fantastik uteservering. Denna uteplats har ett trevligt och rätt ostört läge en bra bit ifrån gatan. Det finns ytterligare en entré till lokalen i husets huvudentré.

Planlösningen utgörs av en större yta med plats för ca 35-40 sittande gäster samt plats för bar och försäljning. Ett köksrum, ett diskrum, yta för kylrum samt ett rum för torrförråd vilket eventuellt kan avdelas för att skapa ett omklädningsrum. Eventuellt kan det gå att få nyttja ytterligare yta för personalutrymmen. Det finns möjlighet att hyra ytterligare lagerytor.

Lokalen har ett eget ventilationsaggregat.

Området är mycket expansivt och idag arbetar det ca 300 personer i huset som längtar efter att få en restaurang i huset. Då detta är ett läkarhus, kommer det även många besökare till huset varje dag. Det finna även kringliggande kontorsfastigheter som skulle uppskatta möjligheten till att köpa fika och luncher här. Lokalen har alla förutsättningar för att kunna bli en ypperlig restaurang.

På sikt går det även att utveckla verksamheten till att även erbjuda k...